ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέοι ψίθυροι για ηλεκτρική Porsche

Porsche-Panamera-Hybrid

Μπορεί να μην υπάρξει ηλεκτρική Panamera, είναι όμως πολύ πιθανό να δούμε μία άλλη, τετράπορτη Porsche να στέκεται σε μερικά χρόνια απέναντι στα μοντέλα της Tesla.

Δεν πάει καιρός που ο Wolfgang Hatz, επικεφαλής του τμήματος Έρευνας και Εξέλιξης της Porsche, δήλωνε ότι δεν θα υπάρξει αμιγώς ηλεκτρική έκδοση της Panamera, δίνοντας τέλος στις ανάλογες διαδόσεις. Τώρα, μία νέα φήμη έρχεται να ανατροφοδοτήσει το ηλεκτρικό μέλλον της εταιρίας αφήνοντας έξω από την εξίσωση την Panamera.

Σύμφωνα με τη φήμη αυτή, η Porsche εργάζεται επάνω σε ένα νέο μοντέλο με τον εσωτερικό κωδικό 717. Αυτό βασίζεται στην πλατφόρμα MSB και θα είναι τετράθυρο, στη σχεδιαστική λογική της 911. Φυσικά δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση, οι ίδια πηγή όμως αναφέρει ότι θα διαθέτει όχι έναν αλλά δύο ηλεκτροκινητήρες, σε εκδόσεις 400, 500 και 600 ίππων. Επιπρόσθετα θα εφοδιάζεται με σύστημα τετρακίνησης και, πιθανά, με ένα επαγωγικό σύστημα φόρτισης, που δεν θα χρειάζεται καλώδια. Όπως και να έχει, πάντως, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν από τα τέλη της δεκαετίας.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!