NEA

Σπέσιαλ Toyota GT86 CB για την Ιαπωνία

TOYOTA-GT86-CS-1

Μπορεί η ανανέωση του σπορ Toyota -του GT86- με την ιαπωνική εταιρία να παρουσιάζει μία …καλλωπισμένη εκδοχή!

Πρόκειται για μια ειδική έκδοση η οποία θα κυκλοφορήσει προς το παρόν αποκλειστικά στην Ιαπωνία και ονομάζεται CB (Cool Beauty) και έχει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το στάνταρ μοντέλο. Τόσες που έχει και ένα βρετανικό αέρα (θυμίζοντας Jaguar), ενώ η ειδική αυτή έκδοση του Toyota GT86 κοστίζει μόλις 600 ευρώ επιπλέον (πάντως η ιαπωνική εταιρεία δεν έχει αποκλείσει τη μελλοντική διάθεση τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη).

Το GT86 CB, λοιπόν, έχει άλλη μάσκα σε συνδυασμό και με διαφορετικούς προβολείς, ενώ στα εξτρά υπάρχει και μια πίσω αεροτομή. Στο εσωτερικό οι αλλαγές δεν είναι τόσο εκτεταμένες και περιορίζονται στην καινούργια γραμματοσειρά των οργάνων και σε κάποιες ξύλινες επενδύσεις, ενώ και ο επίπεδος τετρακύλινδρος των 2.000 κυβικών και των 200 ίππων συνεχίζει ως είχε. Από την άλλη, το τιμόνι και η άνεση της ανάρτησης έχουν βελτιωθεί.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!