NEA

Rolls-Royce SUV και επισήμως

rolls-royce-suv-rendering

Η βρετανική φίρμα ανακοίνωσε και επίσημα πως ετοιμάζει ένα SUV και τα κόκκαλα των ιδρυτών της Rolls-Royce θα πρέπει να… τρίζουν για τα καλά!

ROLLS-ROYCE-SUVΟι φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετό καιρό για την Rolls-Royce τελικά επιβεβαιώνονται, μιας και από τα πλέον επίσημα χείλη, τον πρόεδρό της Peter Schwarzenbauer και το διευθύνοντα σύμβουλό της Torsten Mueller-Oetvoes ανακοινώθηκε πως η Rolls Royce εργάζεται σε ένα αυτοκίνητο «…με ξεχωριστή παρουσία, κομψότητα και χρηστικότητα». Οι επικεφαλής της μάρκας απέφυγαν να χαρακτηρίσουν το υπό εξέλιξη μοντέλο ως SUV, ίσως γιατί έχουν κάποιο άλλο ακρωνύμιο στο νου του και απλά το προσδιόρισαν ως «μοντέλο με αυξημένη απόσταση που μπορεί να περάσει από όλα τα εδάφη».

Από ότι φαίνεται ζήλεψαν κάτι από την επερχόμενη δόξα της Bentley Bentayga, και είπαν να μπουν και αυτοί στα SUV, πέρα από τα κλασικά limo σχήματα. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πότε το πρώτο Rolls-Royce SUV θα παρουσιαστεί επίσημα αλλά οι ιθύνοντες της εταιρίας διευκρίνισαν πως η βάση του θα είναι ένα φουλ αλουμινένιο πλαίσιο. Το οποίο πιθανότατα θα μοιράζεται με το ακόμα μεγαλύτερο σε σχέση με την X5 τζιπ που ετοιμάζει η BMW. Για να δούμε…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!