ΑΓΩΝΕΣ

Με δική της ομάδα η Renault στην F1;

Renault-logo960

Στο περιθώριο του δεύτερου χειμερινού τεστ εξέλιξης που διεξάγεται στη Βαρκελώνη, προέκυψε έντονη και πολύ ενδιαφέρουσα φημολογία. Αυτή θέλει τη Renault να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποκτήσει ξανά εργοστασιακή ομάδα στη Formula 1!

Κι αυτό σε μία περίοδο όπου οι μονάδες ισχύος της γαλλικής ομάδας έχουν δεχθεί πολύ έντονη κριτική, καθώς υστερούσαν σημαντικά εκείνων της Mercedes στην περυσινή αγωνιστική σεζόν. Διαφορά που φαίνεται πως δεν έχει μειωθεί πολύ.

Το σενάριο δεν αφορά δημιουργία νέας ομάδας από το μηδέν αλλά εξαγορά υπάρχουσας ομάδας. Μάλιστα, ακούγεται έντονα το όνομα του Bob Bell για να ηγηθεί αυτής της μεγάλης επιστροφής. Υπενθυμίζουμε πως ο Βρετανός «έκανε όνομα» στη γαλλική ομάδα, στην οποία εργαζόταν και τη διετία 2005-2006 όπου κατέκτησε τους τίτλους με τον Fernando Alonso. Ο Bell, αποχώρησε πέρυσι από τη Mercedes, στην οποία διετέλεσε τεχνικός διευθυντής.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!