ΑΓΩΝΕΣ

Ατύχημα και νοσοκομείο για τον Fernando Alonso

Alonso-Barca15test1-accident-a960

Μία άτυχη στιγμή είχε ο Fernando Alonso κατά τη διάρκεια της τέταρτης και τελευταίας ημέρας δοκιμών εξέλιξης που διεξάγονται στην πίστα της Βαρκελώνης. Ο Ισπανός μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις…

Alonso-Barca15test1-airlifted-a6401Το ατύχημα έλαβε χώρα λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρωινού μέρους των δοκιμών, με τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να χάνει τον έλεγχο της McLaren ανάμεσα στις στροφές 3 και 4. Ήταν ο 21ος του γύρος στο σιρκουί της Καταλονίας και ένας από τους τελευταίους αφού αναμενόταν να παραδώσει τη σκυτάλη στον teammate του, Jenson Button.

Παρότι στο συγκεκριμένο σημείο της πίστας τα μονοθέσια δεν κινούνται με υψηλές ταχύτητες (γύρω στα 150 km/h) και η MP4-30 δεν έχει υποστεί εκτεταμένες ζημιές, κρίθηκε φρόνιμο από το ιατρικό επιτελείο της πίστας, να μην περιοριστούν στον έλεγχο στο ιατρικό κέντρο της πίστας. Πάντως, είχε τις αισθήσεις του και όπως ανέφερε ο μάνατζέρ του, Luis Garcia Abad, μιλούσε.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

 

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!