NEA

Μεγαλύτερο και πιο ευρύχωρο το νέο VW Touran

VW-Touran-2015-Geneva (1)

Το νέο Touran θα κάνει πρεμιέρα στο σαλόνι της Γενεύης με νέο παρουσιαστικό και αυξημένους χώρους για τους επιβάτες…

Με την κλασική πλέον μάσκα που συναντάμε σχεδόν σε κάθε μοντέλο της VW και μεγαλύτερες διαστάσεις αμαξώματος, το νέο Touran θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο κοινό της ελβετικής έκθεσης. Πρόκειται για την 3η γενιά του γερμανικού MPV, η οποία βασίζεται στην πλατφόρμα MQB με μακρύτερο κατά 110 mm  μεταξόνιο ενώ το συνολικό μήκος του αυτοκινήτου έχει αυξηθεί κατά 120 mm. Πρακτικά αυτό σημαίνει μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές (+48 lt από το απερχόμενο μοντέλο).

Το νέο VW Touran είναι έως 62 kg ελαφρύτερο και έως 19% πιο οικονομικό, ανάλογα με την έκδοση του κινητήρα. Η ντίζελ γκάμα περιλαμβάνει την βασική 1.6 TDI με 110 PS και την 2.0 TDI με 150 PS ή 190 PS, ενώ η βενζινοκίνητη σειρά έχει τους 1.2 TSI με 110 PS και 1.4 TSI με 150 PS. Προαιρετικά υπάρχει κιβώτιο 7-DSG ενώ περισσότερα στοιχεία θα ακολουθήσουν με την πρεμιέρα του νέου Touran, δίπλα στο ανανεωμένο Sharan και στο Passat Alltrack.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!