NEA

Nissan Sway προς νέο Micra

Nissan-Sway_Concept_2015_1000 (12)

Στην Γενεύη η ιαπωνική εταιρία παρουσιάζει το πρωτότυπο Sway που προλογίζει τη νέα γενιά Micra και την αλλαγή σχεδιαστικής φιλοσοφίας…

To Sway είναι ένα πραγματικά όμορφο concept car και όλα δείχνουν πως η Nissan παίρνει στα σοβαρά τις μικρότερες κατηγορίες δίνοντας την απαραίτητα βαρύτητα και προσεγγίζοντας το επόμενο Micra με ένα πιο ευρωπαϊκό στιλ και δυναμικό στιλ. Υιοθετώντας αρκετά στοιχεία από τα Qashqai και Pulsar με τα τονισμένα φτερά και το αρκετά έντονο ανάγλυφο, οι διαστάσεις του αμαξώματος -με μήκος 4,01 μέτρα, πλάτος 1,78 και ύψος 1,385- το κατατάσσουν στο σκληρό πυρήνα της κατηγορίας της κατηγορίας B.

Όπως έχουμε γράψει το επόμενο νέο Micra που θα κυκλοφορήσει το 2016 θα έχει πολλά κοινά με το Renault Clio, θα έχει και τους κινητήρες του γαλλικού μοντέλου -τόσο αυτούς της βενζίνης όσο και τους diesel-, θα κατασκευάζεται στη Γαλλία και μάλλον δεν θα λέγεται… Micra! Ο λόγος είναι πως οι ιθύνοντες της Nissan θέλουν να αποκόψουν την σχέση τους με το παρελθόν (όπως και στην περίπτωση του Almera) και να τονίσουν τη νέα εποχή.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!