NEA

GTA Spano για 99 τυχερούς [vid]

Σύμφωνα με την ισπανική Spania GTA το Spano έχει αναβαθμιστεί σχεδόν σε κάθε του σημείο αποτελώντας ένα εντελώς νέο αυτοκίνητο…

GTA-Spano_2015_1000 (6)Του οποίου η παραγωγή θα περιοριστεί σε 99 μονάδες, ενώ ως βάση έχει επιλεχθεί ένα εντελώς νέο μονοκόκ σασί από ανθρακονήματα με εκτενή χρήση τιτανίου και άλλων μετάλλων που βελτιώνουν την ακαμψία του αμαξώματος (με μήκος 4,68 μέτρα) και παράλληλα συμβάλλουν στην μείωση του βάρους (συνολικό στα 1.400 kg).

Νέος είναι και ο V10 των 8,0 lt με διπλό τούρμπο και ισχύ στους 938 PS, ενώ η ροπή των 1.220 Nm περνά στους πίσω τροχούς μέσω ενός επίσης νέου σειραϊκού κιβωτίου 7 σχέσεων. Το 0-100 πετυχαίνεται σε 2,9 sec με την τελική να φτάνει τα 370 km/h. Νούμερα που τοποθετούν το GT Spano απέναντι σε άλλα σούπερ σπορ μοντέλα (π.χ. Ferrari 488 GTB, την Porsche 918 Spyder κ.α.), τουλάχιστον από πλευράς επιδόσεων και… εμφάνισης!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!