NEA

Ποια θα είναι η τιμή πώλησης του Ford GT;

Το εντυπωσιακό GT θα κοστίζει όσο περίπου μία Lamborghini Aventador, δηλαδή υπολογίστε στα περίπου 400.000 ευρώ…

Ford-GT-Detroit-2015 (12)Ακόμη και αν το παραπάνω ποσό ακούγεται υπερβολικό, προφανώς η Ford δεν θα δυσκολευτεί να πουλά τα 250 GT που θα κατασκευάζει το χρόνο. Τώρα, για την τιμή πώλησης, την τοποθέτηση έκανε ο αντιπρόεδρος της πολυεθνικής εταιρείας Raj Nair που για την ακρίβεια είπε πως το νέο Ford GT θα κοστίζει όσο μια Lamborghini Aventador. Πράγμα που σημαίνει πως η τιμή του θα κυμαίνεται γύρω στις 400.00 δολάρια, μιας και τόσο κοστίζει στις ΗΠΑ το ιταλικό super car (στην Ευρώπη υπολογίστε περίπου στις 300.000 ευρώ).

Ford-GT-Detroit-2015 (9)Αξίζει να σημειωθεί πως το προηγούμενο GT -που κατασκευαζόταν από το 2004 έως το 2008- κόστιζε στην κεντρική Ευρώπη περί τις 177.000 ευρώ και στις ΗΠΑ αρχικά 133.000 δολάρια (και στη συνέχεια ελαφρώς περισσότερα). Πάντως, το GT με τον τούρμπο V6 και την σούπερ εμφάνιση αναμένεται να γίνει ανάρπαστο, σύμφωνα με τους ανθρώπους της Ford. Και μάλλον θα συμφωνήσουμε, εσείς;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!