ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Μεξικό, 3 στα 3 για τον Ogier

Rally Mexico 2015

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Sebastien Ogier, πανηγύρισε και στο Μεξικό, συνεχίζοντας το εντυπωσιακό σερί του (και φέτος)!

Sordo-Mex15-act-a640Ο Γάλλος είχε ουσιαστικά εξασφαλίσει τη νίκη από το Σάββατο και την τελευταία ημέρα του αγώνα, δεν αντιμετώπισε κάποιο δράμα, χαρίζοντας στη Volkswagen Motorsport την 25η νίκη της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι. Παράλληλα, πήρε και το bonus των τριών βαθμών από τη νίκη στην Power Stage και πλέον απολαμβάνει βαθμολογικό προβάδισμα της τάξης των 34 βαθμών.

Πίσω του η μάχη συνεχίστηκε μέχρι τέλους, με τον Mads Ostberg να χαρίζει τελικά τη δεύτερη θέση στη Citroen και τον Andreas Mikkelsen της VW να ανεβαίνει ξανά στο βάθρο. Ο Elfyn Evans με το Fiesta WRC της M-Sport δεν απειλήθηκε, το πρώτο Hyundai i20 WRC ήταν αυτό του Dani Sordo ενώ ο teammate του Thierry Neuville, ολοκλήρωσε τον αγώνα πίσω από τις ιδιωτικές συμμετοχές του Martin Prokop και του νικητή του Ράλι Ντακάρ, Nasser Al-Attiyah.

Επόμενo ράλι του παγκοσμίου πρωταθλήματος, το Ράλι Αργεντινής στις 23-26 Απριλίου, εδώ μπορείτε να δείτε την βαθμολογία στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!