NEA

Ανανέωση για το Fiat 500

150224_Fiat_500-Vintage-57_02

 

Από ένα ακόμη facelift θα περάσει το δημοφιλές 500άρακι της Fiat ώστε να διατηρήσει το στίγμα του απέναντι στον ανταγωνισμό…

Η κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων πόλης έχει εμπλουτισθεί με πολλά νέα μοντέλα. Ακόμη και αν αυτά δεν διαθέτουν το στιλ του Fiat 500, ο ανταγωνισμός είναι πιεστικός και οι Ιταλοί κάνουν ότι μπορούν για να διατηρούν φρέσκο το αγαπημένο τους «μικρό» πάνω στο οποίο θα στηθεί μελλοντικά όλη η προϊοντική γκάμα. Έτσι, το ανανεωμένο 500 θα παρουσιασθεί τον Σεπτέμβριο στην Φρανκφούρτη με τις πωλήσεις να ξεκινούν εκείνη την περίοδο. Κατά την συνήθη τακτική οι αισθητικές αλλαγές θα περιλαμβάνουν επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και μάσκα και ενδεχόμενα ένα ελαφρώς διαφοροποιημένο πίσω μέρος με καινούργια φώτα.

Στο εσωτερικό ο σχεδιασμός δεν θα αλλάξει ουσιαστικά παρά μόνο στις λεπτομέρειες, ενώ θα αναβαθμιστεί το σύστημα infotainment, που σήμερα απέχει αρκετά από τα πιο σύγχρονα δεδομένα. Αλλαγές δεν αναμένονται και στη γκάμα των κινητήρων, που θα συνεχίσει ως έχει με τον TwinAir να έχει δεχτεί πολλές κριτικές κυρίως για την έλλειψη ροπής χαμηλά και την τραχιά λειτουργία του- και να θεωρείται ξεπερασμένος σε σχέση με τα πρόσφατα τρικύλινδρα μοτέρ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!