NEA

Ανανέωση για το Mitsubishi Outlander

2016 Mitsubishi Outlander live in New York (1)

Στη Νέα Υόρκη παρουσιάστηκε η αισθητικά ανανεωμένη εκδοχή του Outlander με επιρροές από προηγούμενα concept cars της ιαπωνικής εταιρίας…

2016 Mitsubishi Outlander live in New York (3)Μέσω του ανανεωμένου Outlander η Mitsubishi προμηνύει τη νέα σχεδιαστικά γλώσσα που θα ακολουθήσει στα επόμενα χρόνια και για τα μελλοντικά της μοντέλα. Πέρα από τις επιφανειακές αλλαγές, η εταιρία έχει προχωρήσει σε ενισχύσεις του σασί, στην επανασχεδίαση της ανάρτησης για καλύτερα επίπεδα άνεσης, στην μείωση του θορύβου στο εσωτερικό, ενώ το τιμόνι έχει ηλεκτρομηχανική υποβοήθηση.

2016 Mitsubishi Outlander live in New York (2)Φρεσκαρισμένο είναι και το εσωτερικό, με νέο τιμόνι και πίνακα οργάνων καθώς και νέα μονάδα πολυμέσων, ενώ πλούσιος είναι και ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας με νέας γενιάς συστήματα (π.χ. προειδοποίησης και αποφυγής πιθανής σύγκρουσης). Οι αλλαγές σε σχέση με το ευρωπαϊκό Outlander που θα κυκλοφορήσει τέλη του έτους αναμένονται μικρές.

Εδώ να πούμε πως η ελληνική αντιπροσωπεία της Mitsubishi θα εισάγει από τον Μάιο το υβριδικό Outlander PHEV που συνδυάζει δίλιτρο τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα με δύο ηλεκτροκινητήρες (συνολική ισχύς 203 PS) και ηλεκτροκίνητη αυτονομία για περίπου 52 km (συνολική στα 880 km). Αργότερα, αναμένεται και το νέο L200.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!