NEA

Porsche Boxster Spyder με 357 άλογα

New-Porsche-Spyder-2016 (20)

Η Porsche παρουσίασε στην έκθεση της Νέας Υόρκης τη Spyder, την κορυφαία αλλά και τελευταία εκδοχή της Boxster…

Όπως και στην περίπτωση της Cayman GT4, έτσι και στην κορυφαία Boxster Spyder την κίνηση αναλαμβάνει ο boxer των 3.800 cc που προέρχεται από την 911 Carrera. Ωστόσο, για την περίσταση αποδίδει 375 PS με το 0-100 να πετυχαίνεται σε 4,5 sec και την τελική να φτάνει τα 290 km/h. H ανάρτηση είναι χαμηλωμένη κατά 20 mm, το σύστημα διεύθυνσης είναι πιο άμεσο και έχει και ένα νέο τιμόνι διαμέτρου μόλις 360 mm.

Ελαφρώς διαφοροποιημένη είναι η μάσκα με τον προφυλακτήρα, ενώ την διαφορά κάνουν στο πίσω μέρος της Spyder με τα λεγόμενα Streamliner που μοιάζουν σα να αποτελούν την προέκταση των προσκεφάλων και των ρολ-μπαρ. Πάντως, η υιοθέτηση τους υποχρεώνει τον οδηγό να βάλει χέρι για να σφραγίσει πλήρως την μαλακή οροφή.

Τα καθίσματα είναι μπάκετ ελαφριάς κατασκευής, ενώ ο κλιματισμός και το ηχοσύστημα ναι μεν δεν είναι στάνταρ για λόγους βάρους μπορούν όμως να προστεθούν χωρίς επιπλέον χρέωση. Κατά την προσφιλή συνήθεια της Porsche, με επιπλέον χρέωση υπάρχουν πολλά εξτρά, ενώ η βασική τιμή της νέας κορυφαίας Boxster Spyder στη Γερμανία ξεκινά από 80.000€.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!