ΑΓΩΝΕΣ

“Ήταν μία ευχάριστη έκπληξη…”

Fernando Alonso and Jenson Button.

Έτσι χαρακτήρισε ο Fernando Alonso την απόδοση της McLaren-Honda MP4-30 στο Grand Prix Μαλαισίας…

alonso-malaysia15-helmet-intheair960Παρότι η πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα με τη νέα του ομάδα κράτησε μόλις 21 γύρους, ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κρατάει τα θετικά από αυτή. «Ο ρυθμός μας ήταν ευχάριστα… καλός, καλύτερος απ’ ότι περίμενα. Όχι μόνο ακολουθούσαμε τους προπορευόμενους αλλά πλησιάζοντας στα pit stop, φτάναμε τις Red Bull. Ελπίζω στην Κίνα να κάνουμε άλλο ένα βήμα προς τα εμπρός. Τα προβλήματα αξιοπιστίας που αντιμετωπίζουμε, είναι φυσιολογικά λόγω των περιορισμένων χιλιομέτρων που καλύψαμε στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης. Όσα θα βρίσκαμε μπροστά μας εκεί, τα βρίσκουμε στους πρώτους αγώνες», είπε ο Alonso στο βρετανικό Autosport.

Ο επόμενος αγώνας είναι στην Κίνα, στη Σαγκάη, την Κυριακή του Πάσχα. Θα προβληθεί Live από τον ΟΤΕ στις 9 το πρωί και σε μαγνητοσκόπηση από τον Alpha στις 4 το απόγευμα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!