NEA

Εντυπωσιάζει το νέο Nissan Maxima

NISSAN-MAXIMA-2016-93

Στην έκθεση της Νέας Υόρκης έκανε το ντεμπούτο της το νέο Maxima που πριν από πολλά φεγγάρια είχε περάσει και από τη ελληνική αγορά…

Φυσικά το προηγούμενο Maxima απέχει σχεδιαστικά έτη φωτός από τη νέα μεγάλη λιμουζίνα της Nissan με την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εμφάνιση και πολλές χαρακτηριστικές λεπτομέρειες (όπως τη μάσκα σχήματος V ή το πως καταλήγει η γραμμή των παραθύρων στο προφίλ).

Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το πίσω μέρος του, ενώ οι εκπλήξεις συνεχίζονται και στο εσωτερικό, που δείχνει σύγχρονο και high tech, μεταξύ άλλων και χάρη στην οθόνη των 8,2 ιντσών στην κεντρική κονσόλα αλλά και την πληθώρα ηλεκτρονικών συστημάτων υποβοήθησης. Παράλληλα φαίνεται τόσο ποιοτικό όσο και πολυτελές.

Ο κινητήρας του νέου Maxima είναι ο πλήρως ανανεωμένος V6 των 3.500 κυβικών της γενιάς VQ -οι μηχανικοί της Nissan λένε πως έχει αλλάξει το 60% των εξαρτημάτων του- ο οποίος αποδίδει 300 PS με μέση κατανάλωση στα 7,8 lt/100 km. Όσο για την διάθεση του στην ελληνική αγορά, απλά δεν προβλέπεται…

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!