NEA

Στα σκαριά το BMW Urban Cross

BMW-X1_Concept_2008_1000

Ένα μικρότερο από την X1 μοντέλο ετοιμάζει η BMW ώστε να αντιμετωπίσει το επερχόμενο Audi Q1…

Η κατηγορία των μικρών crossover αναπτύσσεται και στο παιχνίδι αναμένεται να μπουν και οι premium εταιρίες. Μάλιστα, η Audi θα λανσάρει τέλη 2016 το Q1 ενώ  BMW ετοιμάζει για το 2017 ένα νέο crossover, το οποίο για την ώρα αναφέρεται ως Urban Cross. Όπως είναι λογικό θα πρωτίστως προσθιοκίνητο -μιας και βάση του θα είναι το πλαίσιο της 2 Active Tourer και των Mini-, ενώ θα υπάρχουν και τετρακίνητες εκδοχές.

Από πλευράς διαστάσεων, το μήκος του Urban Cross δεν θα ξεπερνά τα 4 μέτρα, θα έχει πιο νεανική εμφάνιση -σε σχέση με τα μεγαλύτερα SUV της μάρκας- με πιο έντονη κλίση της οροφής στο πίσω μέρος για πιο κουπέ εμφάνιση. Ενδεικτικό για τους χώρους του θα είναι το μέγεθος του πορτμπαγκάζ του, που θα κυμαίνεται γύρω στα 330 lt (περίπου όσο του Mini Paceman). Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τους γνωστούς τρικύλινδους και τετρακύλινδρους, ενώ αργότερα ίσως υπάρξει μία plug-in υβριδική εκδοχή.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!