NEA

Chevrolet Malibu, σα να λέμε νέο Insignia [vid]

Tο νέο Malibu δεν θα το δούμε ποτέ στους δρόμους μετά την αποχώρηση της Chevrolet από την ευρωπαϊκή αγορά…

CHEVROLET-MALIBU-2016-1Ωστόσο, πάνω στο Malibu θα στηθεί το νέο Opel Insignia που αναμένεται του χρόνου με πολλά κοινά σημεία, όπως το πλαίσιο και οι κινητήρες. Αν και το Insignia θα διαθέτει τους γνωστούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου της Opel, στο Malibu υπάρχουν δύο τετρακύλινδροι βενζινοκινητήρες 1.500 και 2.000 cc με 162 και 253 PS αντίστοιχα, ενώ υπάρχει και υβριδική έκδοση με κινητήρα βενζίνης 1.800 cc και συνδυαστική ισχύ 186 PS.

CHEVROLET-MALIBU-2016-6Αισθητικά το νέο Insignia θα έχει αρκετά γνωρίσματα από το Malibu που έχει πλέον μεγαλύτερο κατά 91 mm μεταξόνιο για μεγαλύτερους χώρους, ενώ μία σημαντική λεπτομέρεια που θα περάσει και στο «υπέρβαρο» Insignia είναι η μείωση του βάρους κατά 136 kg. Ενδιαφέρον στοιχείο εξοπλισμού είναι το σύστημα Teen Driver, με τη βοήθεια του οποίου οι γονείς μπορούν να τσεκάρουν την οδηγική συμπεριφορά των παιδιών τους (π.χ. πόσα χιλιόμετρα διένυσαν, πόσο μεγάλη ταχύτητα ανέπτυξαν, πόσες φορές επενέβησαν τα συστήματα ασφαλείας κ.λπ.). Πέρα από το όριο προκαθορισμένης ταχύτητας, το σύστημα μπορεί να απενεργοποιήσει τόσο το ηχοσύστημα όσο και τα κινητά τηλέφωνά τους, πράγμα εκνευριστικό ώστε να αποθαρρύνει για περαιτέρω ατασθαλίες…

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!