ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μεγαλύτερη αυτονομία για τα Tesla Model S

TESLA-MODEL-S-1

Ο Elon Musk ανακοίνωσε την αύξηση της αυτονομίας των μοντέλων της μάρκας μέσω αναβάθμισης του λογισμικού, όπως θα ανακοινωθεί επίσημα σε συνέντευξη τύπου της Tesla.

TESLA-MODEL-S-2Ο ισχυρός άντρας της Tesla ανακοίνωσε μέσω Twitter -ακριβώς όπως είχε ανακοινώσει και τη βελτίωση των επιδόσεων του Model S P85D- πως μέσω της αναβάθμισης λογισμικού που θα γίνει μέσω διαδικτύου θα επιλυθεί το θέμα αυτονομίας των Model S. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο εκδόσεις του μεγάλου μοντέλου της αμερικανικής εταιρείας που ασχολείται αποκλειστικά με την ηλεκτροκίνηση.

TESLA-MODEL-S-3Η μια έχει συσσωρευτές ενεργειακής χωρητικότητας 65 kWh, που εξασφαλίζουν επίσημα αυτονομία 335 km -στην πράξη θα είναι αισθητά λιγότερα, ειδικά το χειμώνα- ενώ η άλλη, με μπαταρίες 85 kWh, φτάνει επισήμως τα 426 km. Το μεγάλο «πακέτο» μπαταριών υπάρχει και στο κορυφαίο από πλευράς επιδόσεων P85D, με περιορισμένη αυτονομία στα 405 km. Μένει να δούμε πόσο θα αυξηθούν οι παραπάνω αυτονομίες μετά το διαδικτυακό update.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!