ΑΓΩΝΕΣ

Σαγκάη, μια πίστα για βιβλίο και… ποτό!

F1 Grand Prix of China - Practice

Με πολύ ενδιαφέροντα λόγια περιγράφει την πίστα που φιλοξενεί τον τρίτο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 ο Daniel Ricciardo. Ο Αυστραλός οδηγός, μίλησε για τη Σαγκάη στην επίσημη προεπισκόπηση της Red Bull για τον αγώνα της Κυριακής.

GP-Malaysia15-start-a960Τι ξεχωρίζεις στη διεθνή πίστα της Σαγκάης;

Τα paddock! Είναι τεράστια! Πρέπει να έχεις την αντοχή αθλητή απλά για να τα γυρίζεις. Όσο για την αγωνιστική διαδρομή, θα την χαρακτήριζα αρκετά τεχνική. Ειδικά τις παρατεταμένες στροφές 1, 2 και 3. Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάτι ανάλογο στο καλεντάρι. Παράλληλα, είναι πολύ απαιτητική από τα ελαστικά.

…και έχει και τη μεγαλύτερη ευθεία στην F1!

Ναι, είναι όντως πολύ μεγάλη σε μήκος. Θα μπορούσα να πιω ένα Red Bull διασχίζοντάς τη! Έχω ακούσει πολλούς οδηγούς να τη χαρακτηρίζουν βαρετή! Γελάω, γιατί αν θεωρούν πως είναι βαρετή με μονοθέσιο της F1, πρέπει να δοκιμάσουν να τρέξουν με μονοθέσιο της Formula BMW! Οδήγησα με ένα τέτοιο πιτσιρικάς, με αφάνα και ενθουσιασμό και πιστέψτε με, ήταν μία ευθεία που κρατούσε τόσο πολύ που θα μπορούσα να διαβάσω βιβλίο αν είχα μαζί μου στο κόκπιτ!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!