ΑΓΩΝΕΣ

Συμφωνία BILSTEIN και Aston Martin Racing για συνέχεια

BILSTEIN Aston Martin Racing (1)

Μετά τη δέκατη θέση στην παρθενική εμφάνιση το 2013 και την πέμπτη πέρυσι, ο ειδικός στις αναρτήσεις Bilstein και η Aston Martin Racing σχεδιάζουν να ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους για τον 43ο  αγώνα ADAC Zurich 24ώρες στο Nürburgring (14 με 17 Μαΐου 2015).

Αντίθετα με τα δύο τελευταία χρόνια, το μπλε και κίτρινο Aston Martin V12 Vantage GT3 με τη νέα 4-οδη αγωνιστική ανάρτηση BILSTEIN MDS στοχεύει αυτή τη φορά, τη νίκη στη γενική. Εκτός από την Aston Martin Racing και τον έτερο συνεργάτη της BILSTEIN, την Black Falcon και η ομάδα της Subaru εμπιστεύεται την τεχνογνωσία του ειδικού στις αναρτήσεις και  τα πολλά χρόνια εμπειρίας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

BILSTEIN Aston Martin Racing (2)Η 4-οδη αγωνιστική ανάρτηση MDS έδειξε τα εντυπωσιακά στοιχεία των ικανοτήτων της, στους αγώνες μεγάλων αποστάσεων το 2014. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής της FIA (WEC), η Aston Martin Racing κέρδισε τον τίτλο  του πρωταθλητή κατασκευαστών στην κατηγορία GTE-Am, με το νεανικό δίδυμο από τη Δανία, τους Kristian Poulsen και David Heinemeier Hansson με μία Aston Martin V8 Vantage GTE με BILSTEIN, καθώς και τον τίτλο του πρωταθλητή οδηγών στην ίδια κατηγορία GTE Am. Οι οδηγοί Stefan Mücke (D), Darren Turner (GB) και Pedro Lamy (PT) θα βρίσκονται πίσω από το τιμόνι της Aston Martin V12 Vantage GT3 στον 24ωρο αγώνα.

Με ανεξάρτητη ρύθμιση της δύναμης απόσβεσης σ’ ένα στάδιο επαναφοράς και τρία στάδια συμπίεσης, η νέα έκδοση της MDS, που δοκιμάστηκε με επιτυχία το 2014, παρέχει ένα ακόμη ευρύτερο φάσμα των επιμέρους επιλογών προσαρμογής. Χάρη σε δέκα ευδιάκριτα στάδια από ένα (μαλακό) έως δέκα (σκληρό), το σύστημα απόσβεσης υψηλών επιδόσεων μπορεί να προσαρμοστεί με ιδανικό τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις κάθε πίστας, επιτρέποντας έτσι, ρυθμίσεις ακριβείας.

BILSTEIN Aston Martin Racing (3)Το Subaru WRX STI NBR Challenge 2015, που στηρίζεται  στο WRX STI, θα είναι εφοδιασμένο με BILSTEIN αμορτισέρ στα βουνά του Eifel. Ο Tim Schrick (D) θα βρίσκεται στο τιμόνι για την ιαπωνική ομάδα, για πρώτη φορά. Εκτός από τον οδηγό αγώνων και τηλεοπτικό παρουσιαστή, οι Marcel Lasée (D), Carlo van Dam (NL) και Κότα Sasaki (JPN) θα ξεκινήσουν με την Subaru. Μετά από ένα χρόνο χωρίς βάθρο στην κατηγορία τους, η Subaru προτίθεται να ανακτήσει τις επιτυχίες των προηγούμενων ετών με τη βοήθεια της BILSTEIN. Το 2011 και 2012, ο Ιάπωνας κατασκευαστής πήρε διαδοχικές νίκες στην κατηγορία SP3T στον 24ωρο αγώνα και τερμάτισε στη δεύτερη θέση το 2013. “Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που και η Subaru, μια άλλη διάσημη ομάδα στηρίζει BILSTEIN», σχολίασε ο Μάρτιν Flick, επικεφαλής του μηχανοκίνητου αθλητισμού για τη BILSTEIN.

Και η Black Falcon, συνεργάτης της BILSTEIN έχει ‘καλομάθει’ και αυτή. Μετά το θρίαμβό τους το 2013 και τη δεύτερη θέση πέρυσι, η ομάδα από την πόλη του Meuspath, κοντά στο Nürburgring, εμπιστεύεται και πάλι την MDS ανάρτηση της BILSTEIN για το Mercedes-Benz SLS AMG GT3. Οι ομάδες του Porsche 991 Cup είναι επίσης εξοπλισμένες με ανάρτηση BILSTEIN.

Εκτός από τους μηχανικούς της Aston Martin Racing, της Subaru και της Black Falcon, οι ειδικοί της BILSTEIN στις μπλε και κίτρινο στολές τους θα είναι επίσης στα pits και στο φορτηγό της BILSTEIN, με το συνεργείο και το συνεδριακό του χώρο για την υποστήριξη των διάφορων ομάδων, που χρησιμοποιούν BILSTEIN. Αυτές περιλαμβάνουν τα αυτοκίνητα στο Astra OPC Cup και Toyota GT86 Cup, που θα βρίσκονται επίσης στην γραμμή εκκίνησης του 24ωρου αγώνα. Και οι δύο αυτές κατηγορίες εμπιστεύονται την πίεση αερίου, μονού σωλήνα με αντεστραμμένη τεχνολογία των αμορτισέρ BILSTEIN, τα οποία μπορούν να ρυθμιστούν παράλληλα στα στάδια επαναφοράς  και συμπίεσης.

www.bilstein.gr
https://www.facebook.com/bilsteingr

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!