ΑΓΩΝΕΣ

Ποιος είναι ο Max Verstappen;

Toro Rosso confirms 16 year old Verstappen as F1 youngest ever race driver  (2)

O Μax Verstappen είναι ο πιο μικρός σε ηλικία πιλότος της F1 και ταυτόχρονα και ο πιο νέος που έχει μαζέψει βαθμούς στο πρωτάθλημα!

SOPHIE-KUMPENΟι φίλοι του τον αποκαλούν V-Max, ενώ τρέχει με ολλανδική αγωνιστική άδεια και την ολλανδική σημαία στο μονοθέσιό του. Ωστόσο, κατά πόσο είναι Ολλανδός o Max Verstappen; Η μητέρα του Sophie Kumpen -η οποία είναι Βελγίδα και αστέρας του γυναικείου καρτ- διατείνεται πως είναι Βέλγος, μιας και γεννήθηκε στο Βέλγιο. Όπως λέει η ίδια «η μόνη υπηκοότητα που έχει είναι η βελγική. Αν θέλει μπορεί σε λίγο καιρό που θα γίνει 18 να πάρει την ολλανδική».

Formule-3-Jos-VerstappenΚι αν αναρωτιέστε γιατί την ολλανδική, γιατί ο πατέρας του Jos Verstappen (ο βετεράνος πιλότος της Φόρμουλα 1) είναι Ολλανδός. Όλα αυτά, βέβαια, γίνονται από μία οικογένεια όπου οι σχέσεις των γονέων του V-Max είναι οι χειρότερες. Στο παρελθόν ο πατέρας Verstappen παραλίγο να φυλακιστεί λόγω απειλών και επίθεσης προς την πρώην σύζυγό του…

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!