ΑΓΩΝΕΣ

GP Κίνας: Μπροστά ο Lewis Hamilton

Ham-aus15-fp-e960

Τον πρώτο λόγο στην πρώτη ημέρα δράσης στη Σαγκάη είχε ο Lewis Hamilton. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν μισό δευτερόλεπτο μπροστά από τον teammate του στη Mercedes, Nico Rosberg, στο FP1 και τέσσερα δέκατα από τη Ferrari του Kimi Raikkonen στο FP2…

Με κρύο και συννεφιά υποδέχτηκε η Σαγκάη ομάδες, οδηγούς και μηχανικούς για τον 3ο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος. Η πρώτη περίοδος ελεύθερων δοκιμών ήταν αναγνωριστική της κατάστασης του οδοστρώματος και της πίστας, όλοι χρησιμοποίησαν εκεί τη μέση γόμα της Pirelli. Η Ιταλική εταιρεία κατασκευής ελαστικών έχει στη διάθεση όλων των ομάδων γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο τη μέση και τη μαλακή γόμα. Με την εκτιμώμενη διαφορά ανάμεσά τους στα 1.2sec αναμένεται η μαλακή γόμα να χρησιμοποιηθεί στη μάχη της pole ενώ στον αγώνα των 56 γύρων λογικά θα μεγιστοποιηθεί η χρήση της μέσης γόμας.

Οι δυο Mercedes των Hamilton και Rosberg κυριάρχησαν στην 1η περίοδο δοκιμών με το πρωταθλητή να είναι ταχύτερος κινούμενος οριακά στο 1:39. Υπήρξαν στιγμές κατά τη διάρκεια του 90 λεπτου που οι Mercedes ήταν 2.5sec ταχύτερες από τον τρίτο προτού ο νικητής του προηγούμενου αγώνα Sebastian Vettel μειώσει τη διαφορά στο δευτερόλεπτο.  Για πρώτη φορά αμφότερες οι Manor/Marussia συμπλήρωσαν γύρους χωρίς πρόβλημα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!