ΑΓΩΝΕΣ

Συνέχεια προβλημάτων για την Red Bull Racing

RBRs-China15-fight960

Για τρίτο συνεχόμενο αγώνα, η Red Bull Racing δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο Grand Prix της Κίνας, ο Daniil Kvyat εγκατέλειψε από πρόβλημα στη μονάδα ισχύος ενώ ο Daniel Ricciardo περιορίστηκε στην ένατη θέση, μετά από την κακή του εκκίνηση.

horner-serious-China15-pitwall640Σίγουρα η συνολική συγκομιδή των δύο βαθμών, δεν ήταν αυτό στο οποίο ήλπιζαν στην αυστριακή ομάδα και η απογοήτευση ήταν έκδηλη στα λόγια του επικεφαλής της, Christian Horner. «Ήταν ένα δύσκολο απόγευμα για εμάς. Ο Daniel έκανε κακή εκκίνηση και βρέθηκε στις τελευταίες θέσεις. Αντίθετα ο Daniil εκκίνησε καλά. Στην περίπτωσή του, είχαμε ακολουθήσει διαφορετική στρατηγική, χρησιμοποιώντας στην αρχή τη μέση γόμα. Αυτή όμως χρειάστηκε μερικούς γύρους για να έρθει στην επιθυμητή θερμοκρασία λειτουργίας. Δυστυχώς ο αγώνας του ολοκληρώθηκε πρόωρα, λόγω προβλήματος στον κινητήρα», είπε ο 41χρονος Βρετανός.

Ο Ricciardo μίλησε τόσο για το τι πήγε στραβά στην εκκίνηση, όσο και στην εσωτερική μονομαχία που είχε με τον Daniil Kvyat στους πρώτους γύρους: «Στην εκκίνηση ενεργοποιήθηκε το σύστημα anti-stall, πράγμα που δεν έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν. Πρέπει να εντοπίσουμε γιατί συνέβη αυτό. Είναι απογοητευτικό, διότι ουσιαστικά καθόρισε τον αγώνα μου αφού δυσκολεύτηκα να αναρριχηθώ στην κατάταξη. Εντοπίσαμε κάποιους επιπλέον τομείς στους οποίους πρέπει να βελτιωθούμε και έχουμε έξυπνους τεχνικούς στην ομάδα μας που θα βρουν τις απαιτούμενες λύσεις. Σήμερα αποδώσαμε χαμηλότερα του αναμενομένου αλλά ελπίζω να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα στο Μπαχρέιν». Το Grand Prix του Μπαχρέιν διεξάγεται την προσεχή Κυριακή 19 Απριλίου. Θα μεταδοθεί live από τον ΟΤΕ TV και τον Alpha, με το F1 Countdown να αρχίζει στις 5 το απόγευμα!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!