NEA

Σεντάν BMW 1 με κίνηση μπροστά

bmw-1-sedan-render-rm-960

Η βαυαρική εταιρία ετοιμάζει τον αντίπαλο των Audi A3 Sport Sedan και Mercedes-Benz CLA με το λανσάρισμα να αναμένεται σε περίπου ένα χρόνο από σήμερα…

Ακολουθώντας το στιλ της πρόσφατα ανανεωμένης Σειράς 1, η τετράθυρη έκδοση θα διευρύνει την γκάμα της BMW στις μικρότερες κατηγορίες. Παράλληλα θα είναι το δεύτερο κατά σειρά προσθιοκίνητο μοντέλο της BMW -μετά την 2 Active Tourer και την παραλλαγή της, την Gran Tourer, καθώς η βάση της θα είναι το καινούργιο πλαίσιο με τον κωδικό UKL.

Η γκάμα των κινητήρων θα προέρχεται από την ανανεωμένη Σειρά 1 (η οποία φυσικά παραμένει πισωκίνητη, το τελευταίο του είδους στα προσιτά hatch) με τις βασικές εκδόσεις να εξοπλίζονται με τους γνωστούς 3-κύλινδρους 1.500άρηδες κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, ενώ ενδεχομένως να υπάρξει και μία top έκδοση που θα τοποθετείται απέναντι στις αντίστοιχες CLA45 AMG και S3. Το στούντιο RM Design μας δίνει μία αισθητική προσέγγιση για την επερχόμενη τετράθυρη και προσθιοκίνητη BMW 1.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!