NEA

Ανανέωση για το Seat Alhambra

2015-Seat-Alhambra (9)

Το μεγαλύτερο MPV της ισπανικής εταιρίας περνά από ένα facelift και αποκτά νέους βελτιωμένους κινητήρες…

Θυμάστε το Alhambra, ένα από τα μεγαλύτερα MPV της αγοράς και παλιότερα γνωστό για τον πεντακύλινδρο 1.800άρη κινητήρα του με τούρμπο επιδόσεις; Ε, στην περίπτωση που δεν το γνωρίζετε (ή το έχετε ξεχάσει λόγω της σπανιότητας που το συναντάμε στο δρόμο) το μεγαλύτερο από πλευράς όγκου Seat συνεχίζει να κατασκευάζεται, ενώ μερικές εβδομάδες μετά την παρουσίαση του ανανεωμένου VW Sharan στην Γενεύη, να και το αναβαθμισμένο Alhambra! Το οποίο διαθέτει επανασχεδιασμένη μάσκα με νέους LED προβολείς, νέους προφυλακτήρες κ.α., ενώ στο εσωτερικό νέα είναι το τιμόνι, η κεντρική κονσόλα και λοιπά μέρη.

Αναβαθμισμένο είναι το σύστημα πολυμέσων Easy Connect, ενώ υπάρχουν προαιρετικά νέα συστήματα ασφαλείας (multi-collision brake, Blind-Spot Sensor, DCC adaptive chassis control κ.α.). Η γκάμα των Euro 6 κινητήρων έχει στην βάση της έναν 2.0 TDI με 115 PS, ενώ η μεγαλύτερη του εκδοχή αποδίδει 150 PS και εναλλακτικά συνδυάζεται με τετρακίνηση 4Drive (η κορυφαία ντίζελ αποδίδει 184 PS). Από πλευράς TSI υπάρχουν οι εκδόσεις με 150 και 220 PS, ενώ πέρα από τα μηχανικά κιβώτια φυσικά υπάρχουν και τα DSG.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!