NEA

Ανανέωση για την Mercedes-Benz A-Class

Mercedes-Benz-A45_AMG_2014_1000 (1)

Το μικρότερο μοντέλο στην γκάμα της γερμανικής μάρκας θα περάσει από ένα διακριτικό facelift και θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης…

Mercedes-Benz-A45_AMG_2014_1000 (2)Όπως και στην περίπτωση της B-Class, οι αλλαγές θα είναι διακριτικές και θα συμβαδίζουν στο πλαίσιο ενός τυπικού facelift με ελαφρώς επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, φωτιστικά σώματα, και ανάλογης λογικής βελτιώσεις στο εσωτερικό με αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων με λειτουργία Wi-Fi spot, νέα συστήματα άνεσης και ασφάλειας κ.α. Καμία ουσιαστική αλλαγή δεν πρόκειται να υπάρξει στην γκάμα των κινητήρων, όπου στην βάση θα βρίσκεται ο βενζίνης στα 1.600 cc και ο ντίζελ στα 1.500 cc. Ωστόσο, η κορυφαία A45 AMG θα αποκτήσει επιπλέον 20 άλογα ώστε να επανακτήσει τα σκήπτρα από το νέο Audi RS3, όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!