NEA

Audi Prologue Allroad με 743 υβριδικά άλογα

Standaufnahme

Στην Σαγκάη η γερμανική εταιρία θα παρουσιάσει ένα ακόμη πρωτότυπο της σειράς Prologue που «φωτογραφίζει» τα μελλοντικά Allroad μοντέλα…

Το Prologue Allroad είναι το τρίτο στη σειρά Prologue Concept της Audi που μας προϊδεάζει για τα μελλοντικά που θα ακολουθήσουν. Πρόκειται για ένα μεγάλο μοντέλο με μήκος που ξεπερνά τα πέντε μέτρα και ενδεικτικό του νέου ντιζάιν είναι το κεκλιμένο πίσω τμήμα με τις μαζεμένες κολόνες του αμαξώματος. Μπροστά υπάρχει ένα μακρύ καπό με αυξημένη κατά 77 mm απόσταση από το έδαφος σε συνδυασμό με τα πλαστικά προστατευτικά, τις μπάρες στην οροφή, τις «ποδιές» και τα φιλέτα στα μαρσπιέ στο χρώμα του αλουμινίου. Τα εμπρός φωτιστικά είναι τεχνολογίας λέιζερ matrix με τα πίσω -ενιαία από άκρη σε άκρη του αμαξώματος- να είναι LED.

Ο high-tech διάκοσμος με την έντονα φουτουριστική προσέγγιση δεν διαφοροποιείται ουσιαστικά από το αντίστοιχο του Avant, με τις τρεις οθόνες αφής και τη μεγάλη επιφάνεια ενδείξεων. Μάλιστα, όσοι κάθονται πίσω έχουν στη διάθεσή τους τόσο μια δική τους οθόνη ελέγχου, όσο και δύο tablet για την ψυχαγωγία τους, ενώ για την άνεση τους φροντίζει η αερανάρτηση (υπάρχει και ενεργητική τετραδιεύθυνση).

Το σύστημα του Audi Proloque Allroad είναι παράλληλο υβριδικό και βασίζεται σε έναν V8 4.0 TSI με διπλή υπερτροφοδότηση και έναν ηλεκτροκινητήρα ενσωματωμένο στο αυτόματο κιβώτιο Tiptronic 8 σχέσεων. Oι μπαταρίες li-ion χωρητικότητας 14,1 kWh βρίσκονται στο πορτμπαγκάζ και προσφέρουν 54 km καθαρής ηλεκτροκίνησης. Η συνδυαστική απόδοση φτάνει τα 734 PS / 900 Nm και περνά στους τέσσερις τροχούς με το 0-100 να πετυχαίνεται σε 3,5 sec και μέση κατανάλωση στα 2,4 lt/100 km.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!