ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Winning, μία ταινία για τον Paul Newman

Μία ταινία που θα είναι αφιερωμένη στον διάσημο ηθοποιό, αλλά από την πλευρά του οδηγού αγώνων με παρουσία πάνω από 35 χρόνια στις πίστες…

WINNING-PAUL-NEWMAN-DRIVER-1Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας -σε σενάριο και σκηνοθεσία από τους Adam Carolla και Nate Adams- έχει προγραμματιστεί για τις 22 Μάϊου. Ο τίτλος της ταινίας είναι επίσημα Winning: The Racing Life of Paul Newman και είναι εμπνευσμένος από την ομώνυμη ταινία Winning του 1969, στη οποία πρωταγωνιστούσε ο Newman και αποτέλεσε την αφορμή για την πρώτη του επαφή με τους αγώνες αυτοκινήτων.

Εδώ να υπενθυμίσουμε πως ο Paul NewmaWINNING-PAUL-NEWMAN-DRIVER-3n δεν ήταν μόνο εξαιρετικός ηθοποιός, αλλά και εξίσου καλός οδηγός, με μια παρουσία για περισσότερα από 35 χρόνια στις πίστες. Είχε κερδίσει 4 πρωταθλήματα SCCA, ενώ είχε δημιουργήσει μια ομάδα στα Indy Cars (Newman- Haas), η οποία κατέχει στο παλμαρέ της 8 πρωταθλήματα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!