NEA

Subaru Crossover 7 για την Ιαπωνία

Subaru-Crossover-7-1

Οι πωλήσεις της νέας ναυαρχίδας της Subaru θα ξεκινήσουν στην Ιαπωνία αρχές Μαΐου και προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια για εξαγωγές με εξαίρεση τις ΗΠΑ…

Subaru-Crossover-7-6Tο Crossover 7 είναι το νέο μεγάλο Subaru και η ναυαρχίδα της μάρκας για την ιαπωνική αγορά τουλάχιστον. Χαρακτηριστικό είναι το ύψος του, που είναι μεγαλύτερο από αυτό κάθε άλλου μοντέλου της ιαπωνικής εταιρείας κι αυτό προκειμένου να χωρέσουν 3 σειρές καθισμάτων με θέσεις για συνολικά 7, όπως λέει και η επωνυμία του.

Subaru-Crossover-7-7Οι 3 σειρές καθισμάτων προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία διαμορφώσεων, προκειμένου να καλύπτονται όλες οι τυχόν ανάγκες, ενώ αντίθετα δεν υπάρχει καθόλου ποικιλία σε ότι αφορά τους κινητήρες. Κι αυτό γιατί διαθέσιμος είναι μόνος ένας, ο τετρακύλινδρος boxer των 2.500 κυβικών της μάρκας, ο οποίος συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο τύπου CVT. Η Subaru στοχεύει σε 600 πελάτες οικογενειάρχες στην Ιαπωνία που θα κληθούν να καταβάλουν περίπου 20.000 ευρώ για να αποκτήσουν το Subaru 7.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!