ΑΓΩΝΕΣ

Πάει και η 4η μονάδα ισχύος για τον Ricciardo!

ricciardo-bahrain15-sparks-a960

Οι φετινοί κανονισμοί απαιτούν (ακόμα) κάθε οδηγός να χρησιμοποιήσει τέσσερις μονάδες ισχύος μέσα στη σεζόν, με κάθε επιπλέον μονάδα να επιφέρει ποινή. Με τον Daniel Ricciardo να έχει ήδη χάσει τρεις, είναι εύλογος ο εκνευρισμός στο στρατόπεδο της Red Bull Racing.

Παρότι το όριο αναμένεται να αυξηθεί στις πέντε μονάδες ισχύος (αναμένεται η σχετική επισημοποίηση της τροποποίησης του εν λόγω κανονισμού που έχει ήδη συμφωνηθεί από τις ομάδες), η κατάσταση εξακολουθεί να είναι δύσκολη για τον Αυστραλό οδηγό, την αυστριακή ομάδα και φυσικά τη Renault που είναι ο συνεργάτης της στον συγκεκριμένο τομέα.

Η συνεργασία των δύο πλευρών είναι καλυμμένη με σύννεφα από πέρυσι, τα πράγματα φέτος έχουν δυσκολέψει ακόμα περισσότερο και το… σύννεφο καπνού πίσω από την RB11 του Ricciardo όταν περνούσε τη γραμμή του τερματισμού στο Μπαχρέιν, αποτέλεσε το κερασάκι στην τούρτα δυσφορίας από πλευράς “ταύρων”.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!