ΑΓΩΝΕΣ

Ταλαιπωρία και για τον Verstappen

verstappen-Mal15-brakes-a960

Όλοι στο στρατόπεδο της Red Bull Racing αλλά και της Scuderia Toro Rosso, έχουν έναν… κακό λόγο να πουν για τη μονάδα ισχύος της Renault – και όχι άδικα…

Στη λίστα προστέθηκε και το όνομα του πρωτοεμφανιζόμενου Max Verstappen που έχει άλλωστε επηρεαστεί περισσότερο από κάθε άλλο οδηγό των «ταύρων», λόγω της έλλειψης αξιοπιστίας της μονάδας ισχύος της γαλλικής εταιρείας.

«Νομίζω πως το μονοθέσιό μας είναι ικανό να μας τοποθετήσει στην πέμπτη θέση των κατασκευαστών, όμως αυτό που βρίσκεται στο πίσω του μέρος είναι κάτι σαν… εφιάλτης. Δεν θα πω ψέματα, όλοι το βλέπουν άλλωστε. Το είδατε και στο μονοθέσιο του Daniel Ricciardo, είχε τα δικά του… πυροτεχνήματα στον τερματισμό του Μπαχρέιν. Εγώ είχα προβλήματα με τη μονάδα ισχύος από το ξεκίνημα του αγώνα ενώ μετά το πρώτο Pit Stop, αυτή μπήκε σε safe mode. Δεν είχα ισχύ στις ευθείες, ήταν ένα χάλι», είπε ο 17χρονος στο βρετανικό Autosport.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!