NEA

Η Hongqi φτιάχνει και SUV με στιλ Jeep

HONGQI-LS5-1

H εν λόγω εταιρία είναι αυτή που κατασκευάζει τις κρατικές λιμουζίνες της Κίνας και πλέον φτιάχνει SUV και για ιδιώτες…

HONGQI-LS5-5Η Hongqi -το όνομά της στα κινεζικά σημαίνει Κόκκινη Σημαία- είναι η εταιρεία που κατασκεύαζε αποκλειστικά αυτοκίνητα για τα μέλη του κυβερνώντος Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας. Ωστόσο, οι καιροί έχουν αλλάξει και μετά την ένταξή της στον όμιλο HAW πουλά αυτοκίνητα και στους… κοινούς θνητούς. Κατά κύριο λόγο λιμουζίνες, όπως το 12κύλινδρο L5 που παρουσίασε πέρυσι με τιμή κοντά στα 800.000 ευρώ!

HONGQI-LS5-7Πλέον στη γκάμα της διαθέτει και SUV, συγκεκριμένα το LS5 που έκανε ντεμπούτο στην Σαγκάη. Το μήκος του φτάνει τα 5,20 μέτρα, το βάρος τα 2.850 kg! Μιλάμε για ένα μικρό θηρίο με μάσκα που παραπέμπει σε Jeep και στιλ σε παλαιότερα Range Rover. Την κίνηση αναλαμβάνει ένας V8 με διπλά turbo που αποδίδει 381 PS / 530 Nm με 0-100 σε 8,1 sec και τελική στα 220 km/h. H κίνηση περνά στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!