NEA

Νέα Aston Martin DB11 με κινητήρα Mercedes-AMG

Aston-Martin-DB10-DB9-DB11 (1)

H νέα Aston Martin που θα κυκλοφορήσει το 2017 θα έχει επιρροές από την DB10 του James Bond και τον τετράλιτρο V8 της AMG GT…

Aston-Martin-DB10-DB9-DB11 (3)Αν βρεθείς απέναντι σε μία εντυπωσιακή Aston Martin νιώθεις σαν να κολλά ο χρόνος. Τώρα, αν ξεπεράσεις το πραγματικά πόσο όμορφα είναι τα μοντέλα της βρετανικής φίρμας, η αλήθεια είναι πως για την DB9 ο χρόνος έχει κολλήσει μιας και κυκλοφορεί σχεδόν μία δεκαετία πλέον, ενώ βασίζεται και στο πλαίσιο VH που κατασκευάζεται από το 2001! Έτσι, καιρός είναι την θέση του να πάρει ένα νέο αλουμινένιο με την έλευση της DB11, η οποία αισθητικά θα κινηθεί πιθανότατα στα βήματα της DB10, του νέου υπηρεσιακού αυτοκινήτου του James Bond στη νέα ταινία Spectre.

Aston-Martin-DB10-DB9-DB11 (2)Φυσικά, όλα αυτά θα γίνουν με τις ευλογίες της Daimler μετά την συνεργασία των δύο εταιριών. Έτσι, κάτω από το λογικά μακρύ καπό της DB11 θα υπάρχει ο νέος V8 4.0 της AMG που αποδίδει έως και 510 άλογα. Στην περίπτωση της DB11 η απόδοσή θα πλησιάζει ή θα ξεπερνά τα 600 άλογα και η επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου αναμένεται προς τα μέσα του 2016.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!