ΑΓΩΝΕΣ

To ταμείο είναι μείον στην Williams!

GP MALESIA F1 2015 - ©FOTO STUDIO COLOMBO

Οικονομικές απώλειες της τάξης των 59.3 εκατομμυρίων ευρώ σημείωσε μέσα στο 2014 η ομάδα Formula 1 της Williams!

Συνολικά για τον βρετανικό όμιλο, η ζημία ανερχόταν στα 47.5 εκατομμύρια αλλά όπως αναφέρεται, αυτή ευθυνόταν στην κακή σεζόν του 2013. Το 2013 η ιστορική ομάδα είχε μία κάκιστη σεζόν, την οποία ολοκλήρωσε μόλις στην ένατη θέση της βαθμολογίας των κατασκευαστών. Αυτή συνεπάγεται και πολύ μικρότερα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και το οικονομικό της αντίκτυπο φάνηκε με καθυστέρηση.

Ωστόσο, στις τάξεις της Williams δεν ανησυχούν καθώς το αυξημένο χορηγικό πακέτο πέρυσι, σε συνδυασμό με την επιτυχημένη σεζόν που την έφερε στην 3η θέση της βαθμολογίας, αναμένεται να αλλάξουν τη ρότα ενόψει των επόμενων οικονομικών αποτελεσμάτων. Άλλωστε τόσο το τμήμα Προηγμένης Μηχανολογίας και το παρακλάδι του που πουλά υβριδική τεχνολογία, είναι κερδοφόρα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!