NEA

Περιηγηθείτε στο εργοστάσιο της Fiat στο Melfi

FIAT-MELFI-PLANT-1

Μέσω του Google Maps μπορείτε να ξεναγηθείτε στο ιταλικό εργοστάσιο όπου κατασκευάζεται μεταξύ άλλων και το 500X…

FIAT-MELFI-PLANT-2Μετά τα μουσεία των αυτοκινητοβιομηχανιών -όπως είναι αυτά της Lamborghini και της Honda- στο Google Maps μπαίνουν και τα εργοστάσια δίνοντας την δυνατότητα να τα δει κανείς έστω και εικονικά. Το πρώτο εργοστάσιο κατασκευής αυτοκινήτων στο Google Maps είναι λοιπόν αυτό της Fiat στο Melfi, που κατασκευάζει το 500Χ και σύμφωνα με την FCA (Fiat Chrysler Automobiles) είναι από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα στην Ευρώπη.

Στο Melfi απασχολούνται περίπου 8.000 άτομα, ενώ υπάρχουν πέντε πρέσες και δύο μηχανήματα κοπής, 860 ρομπότ στο τμήμα κατασκευής αμαξωμάτων, 54 ρομπότ στο τμήμα βαφής και 278 αυτόματοι σταθμοί κοχλίωσης. Περίπου 4.000 εργάτες ανήκουν στο τμήμα συναρμολόγησης και εργάζονται καθημερινά σε 24ωρη βάση με τρεις βάρδιες, προκειμένου να κατασκευάσουν περίπου 500 μονάδες από το νέο crossover της Fiat, συνδυάζοντας τέσσερις τύπους πλαισίου, 12 χρώματα αμαξώματος, πέντε εσωτερικά, 8 κινητήρες και 188 πακέτα προαιρετικού εξοπλισμού. Αν θέλετε να επισκεφτείτε το εργοστάσιο στο Melfi κάντε κλικ ΕΔΩ!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!