ΑΓΩΝΕΣ

Τον Απρίλιο ξεκινά το πρωτάθλημα F1 2016

Aus-15-start-a960

Πολύ αργότερα απ’ ότι συνήθως αναμένεται να αρχίσει η επόμενη αγωνιστική σεζόν της Formula 1. Σύμφωνα με τους οργανωτές του Grand Prix Αυστραλίας, αυτό του χρόνου θα παραμείνει ο εναρκτήριος αγώνας της σεζόν αλλά θα διεξαχθεί στις 3 Απριλίου!

Aus15-ambience640tallΑυτό αποκάλυψε ο διευθύνων σύμβουλος του αγώνα της Μελβούρνης, Andrew Westacott, που μάλιστα προϊδέασε και για μεταφορά της ώρας εκκίνησης ακόμα νωρίτερα! Ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά της FOM που έχει τα δικαιώματα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά ούτε και από την πλευρά της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Όπως μας έχει διδάξει το παρελθόν, το καλεντάρι δέχεται πολλές τροποποιήσεις μέχρι την οριστικοποίησή του ενώ οι προτεινόμενες ημερομηνίες έχουν πολλάκις χρησιμοποιηθεί ως μέτρο… πίεσης με διάφορους αποδέκτες. Με τα τωρινά δεδομένα, ο Bernie Ecclestone θα θέλει να αυξήσει τον αριθμό των αγώνων για να εντάξει στο πρόγραμμα και το Αζερμπαϊτζάν όμως από την άλλη, οι ομάδες θα γκρινιάζουν πάλι για υπερβολικό αριθμό αγώνων και αυξημένα κόστη.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!