NEA

Πως θα μπορούσε να είναι το νέο VW Corrado;

VW-Corrado-rendering-1
Την απάντηση μας δίνει ο ειδικός στην επεξεργασία εικόνα Theophilus Chin που καταθέτει την δική του άποψη για ένα μεγαλύτερο κουπέ επαναφέροντας τα λογότυπα του Corrado…

VW-Corrado-rendering-2Ίσως εκεί στην VW να πρέπει να εισακούσουν την άποψη του Chin που χρησιμοποίησε στοιχεία από το Audi Sport Quattro Concept και τα συνδύασε με όμορφο τρόπο με εκείνα του VW Sport Coupe Concept GTE για να δημιουργήσει ένα νέο Corrado. Πρόκειται για μία αρκετά πετυχημένη προσέγγιση που βάσει της ανάπτυξης που υπάρχει στην αγορά θα μπορούσε να ευνοήσει ένα σενάριο ενός νέου Corrado -ανάμεσα στο Scirocco και το Passat CC- με στόχο την αμερικανική και την κινέζικη αγορά.

corrado_turbo_g_laderΠρος το παρόν δεν υπάρχει οτιδήποτε επίσημο για την παραγωγή ενός νέου Corrado, πέρα του ότι το νέο Scirocco (πρόσφατα πέρασε από facelift) θα λανσαριστεί προς τα τέλη 2017. Εδώ να υπενθυμίσουμε πως το Corrado είχε παραχθεί την περίοδο 1988-95, κατασκευαζόταν στις εγκαταστάσεις της Karmann, βασιζόταν πάνω σε πλαίσιο Golf 2ης γενιάς, είχε κίνηση μπροστά, όπως και τους κινητήρες με top τους VR6 των 2,9 lt με 195 PS και την υπερτροφοδότηση G-Lader (γνωστή ως σαλίγκαρος λόγω του σχήματος). Πάντως, οι VR6 μπορεί και να επανέλθουν στο προσκήνιο, και ποιος ξέρει, ίσως να συνδυαστούν με την έλευση ενός Corrado!

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!