ΑΓΩΝΕΣ

Σημάδια ανάκαμψης για την Red Bull

ricciardo-Bahrain15-sparks960

Μπορεί η σεζόν να ξεκίνησε με το αριστερό και η συνεργασία με τη Renault να αποδεικνύεται… ταραχώδης, όμως στη Red Bull Racing κρατούν και τα θετικά της έως τώρα παρουσίας τους. Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται η συνεχής μείωση της διαφοράς από την κορυφή…

Horner-Bahrain15-wave640Ωστόσο, ο επικεφαλής των “ταύρων”, Christian Horner, έσπευσε να τονίσει πως η βελτίωση οφείλεται στην εξέλιξη της RB11 και όχι στις μονάδες ισχύος της Renault. “Σίγουρα σημειώνουμε πρόοδο με το μονοθέσιο. Στην πραγματικότητα, στο Μπαχρέιν ήταν ίσως το πιο ανταγωνιστικό μας Σαββατοκύριακο. Το πρόβλημα είναι πως λειτουργούμε με τόσους περιορισμούς, που δεν μπορούμε να πάρουμε τα μέγιστα από το μονοθέσιο. Η τελική μας ταχύτητα είναι χαμηλότερα έναντι του ανταγωνισμού και αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να προσπαθούμε να αμβλύνουμε το μειονέκτημα αυτό, αλλάζοντας ρυθμίσεις. Όμως αυτό, συνεπάγεται απώλειες στην παραγωγή κάθετης δύναμης αλλά και τη βέλτιστη συνεργασία με τα ελαστικά. Παρ’ όλα αυτά, έχουμε σημειώσει σημαντική πρόοδο”, είπε ο Horner.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!