ΑΓΩΝΕΣ

Αγχωμένος ο Nico Rosberg

Rosberg-Mal15-paddock-a960

Μετά τους τέσσερις πρώτους φετινούς αγώνες ο διεκδικητής του τίτλου πέρυσι, Nico Rosberg κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος είναι. Ο 29χρονος οδηγός έχει ανέβει και στους τέσσερις αγώνες στο βάθρο αλλά αυτό δεν είναι αρκετό.

Παρότι η Mercedes έχει στη διάθεση τόσο αυτού όσο και του Lewis Hamilton μονοθέσιο νικητή, δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής ν’ ανέβει στο μεσαίο σκαλί του βάθρου αλλά ούτε και να εκκινήσει από την pole position. Ο Rosberg στο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς έτρεφε πολλές φιλοδοξίες για την κατάκτηση του τίτλου. Φιλοδοξίες που ψαλιδίζονται λόγω της σταθερά κορυφαίας απόδοσης του Hamilton που έχει πάρει και τις 4 pole αλλά έχει κερδίσει και σε 3 από τους τέσσερις αγώνες έως τώρα.

Έτσι η διαφορά ανάμεσά τους έχει φτάσει στους 27 βαθμούς με το Hamilton να έχει 93 και το Rosberg 66 βαθμούς. Ο Rosberg νιώθει και πίεση από το συμπατριώτη του Sebastian Vettel με την αναβαθμισμένη Ferrari που έχει 65 βαθμούς καθώς κέρδισε έναν αγώνα στη Μαλαισία και βρέθηκε 2 φορές στο τρίτο σκαλί του βάθρου, σε Αυστραλία και Κίνα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!