ΑΓΩΝΕΣ

Τι να τον κάνουμε τον Hamilton στην Ferrari;

TEST PRE-CAMPIONATO F1/2015

Όσο το σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου συνεργασίας του Lewis Hamilton με τη Mercedes συνεχίζεται, τόσο συνεχίζεται και η φημολογία που τον θέλει να οδηγείται σε άλλο στρατόπεδο.

Ωστόσο σύμφωνα με τον Maurizio Arrivabene, αυτό δεν θα είναι στο Μαρανέλο, καθώς ο ισχυρός άνδρας της Ferrari, μίλησε σχετικά στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky Sports, ξεκαθαρίζοντας το θέμα. «Τι να τον κάνω τον Hamilton όταν έχω έναν οδηγό… βαρέων βαρών όπως ο Vettel; Θα προτιμούσα να ψάξω να βρω έναν νέο, ταλαντούχο οδηγό για να βάλω στο πλευρό του Sebastian για τα επόμενα χρόνια», είπε ο Ιταλός. Η συγκεκριμένη ατάκα, εύλογα υποχρέωσε την ύπαρξη… δευτερολογίας, σχετικά με τις φήμες που θέλουν τη Ferrari να έχει υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας με τον Valtteri Bottas.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!