NEA

SVR θα ονομάζονται οι κορυφαίες εκδόσεις Jaguar

JAGUAR-F-TYPE-SVR-1

Αλλαγές στις ονομασίες των γρήγορων εκδόσεων των μοντέλων της ανακοίνωσε η βρετανική εταιρία καταργώντας τα διακριτικά R-S και R-S GT…

JAGUAR-F-TYPE-SVR-2Η Jaguar αλλάζει τις ονομασίες των γρήγορων μοντέλων της σε SVR και η αντίστοιχη της F-Type που θα παρουσιασθεί τον Σεπτέμβριο στην Φρανκφούρτη θα έχει πάνω από 600 άλογα. Η βρετανική εταιρεία διαπίστωσε πως τα R-S και R-S GT διακριτικά δημιουργούσαν σύγχυση στο αγοραστικό κοινό που νόμιζαν πως οι εκδόσεις R είναι απλά εξοπλιστικές. Για αυτό καταργούνται και στη θέση τους θα υπάρχουν πλέον -όπως και στη Land Rover- οι πρόσθετες ονομασίες SVR, που θα εγκαινιαστούν στην κορυφαία εκδοχή της όμορφης F-Type.

JAGUAR-F-TYPE-SVR-3Η οποία θα κινείται από μια αναβαθμισμένη έκδοση του V8 των 5.000 cc με «κομπρέσορα» και ισχύ 550 PS στην F-Type R και 575 PS στην περιορισμένης παραγωγής F-Type Project 7. Στην F-Type SVR η ισχύς θα ξεπεράσει τα 600 άλογα -ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν εκτός από την κουπέ θα υπάρχει και ανοιχτή έκδοση-, ενώ σε κάθε περίπτωση το 0-100 αναμένεται να είναι κάτω από τα 4, 0 sec.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!