NEA

Ανανέωση για το Seat Ibiza

Seat-Ibiza-2016 (8)

Στην Βαρκελώνη έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση το ανανεωμένο Ibiza που υποδέχεται αναβαθμισμένους EU6 κινητήρες και πλουσιότερο εξοπλισμό…

Περίπου δύο χρόνια πριν από την έλευση της νέας γενιάς, το δημοφιλές Seat Ibiza περνά από μία μάλλον επιτακτική ανανέωση και αποκτά φρέσκο παρουσιαστικό με επανασχεδιασμένους προβολείς, προφυλακτήρες μάσκα κ.α. Στο εσωτερικό υπάρχουν αλλαγές σε ότι αφορά στο σύστημα πολυμέσων που πλέον συνδυάζεται με οθόνη αφής και διασύνδεση μέσω MirrorLink.

Σχετικά με την γκάμα των κινητήρων, όλων προδιαγραφών Euro 6, στην βάση βρίσκεται ο τρικύλινδρος 1.000 cc με 75 PS, ενώ στην υπερτροφοδοτούμενη TSI εκδοχή του αποδίδει 95 ή 110 PS. Ο μεγαλύτερος 1.4 TSI με 150 PS συνδυάζεται με σύστημα ACT (προσωρινής απομόνωσης δύο κυλίνδρων για βέλτιστη κατανάλωση). Από πλευράς ντίζελ υπάρχει ο τρικύλινδρος 1.4 TDI με 75 PS και ο μεγαλύτερος 1.6 TDI με 90 ή 105 PS. Το ανανεωμένο Ibiza αναμένεται στην ελληνική αγορά το φθινόπωρο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!