NEA

Έρχεται το νέο MINI John Cooper Works με τα 231 άλογα

2015-Mini-JCW (1)

Προς τα τέλη του μήνα το caroto.gr θα είναι σε θέση να σας μεταφέρει τις πρώτες του οδηγικές εντυπώσεις από το κορυφαίο MINI…

To νέο MINI JCW είχε παρουσιαστεί αρχές του έτους στο Ντιτρόιτ και σταδιακά ξεκινά το λανσάρισμά του στις ευρωπαϊκές αγορές, όπου στην γερμανική κοστίζει 31.750€ (στην ελληνική υπολογίστε κάτι παραπάνω). Εδώ να υπενθυμίσουμε πως το John Cooper Works εξοπλίζεται με τον ισχυρότερο κινητήρα που έχει τοποθετηθεί μέχρι στιγμής σε μοντέλο της εταιρείας. Πρόκειται για μία αναβαθμισμένη εκδοχή του δίλιτρου Twin Turbo με 231 PS / 320 Nm, με 0-100 σε 6,1 sec στην έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο (6,3 με μηχανικό), τελική στα 250 km/h, μέση κατανάλωση στα 5,7 lt/100 km και CO2 στα 133 g/km.

Φυσικά το κορυφαίο Mini ξεχωρίζει και αισθητικά από τις πιο ταπεινές εκδοχές, χάρη στο αεροδυναμικό του πακέτο και στον έντονα σπορ διάκοσμο στο εσωτερικό του. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να απολαύσετε τον ήχο του τετρακύλινδρου μοτέρ, όπου πίσω από το τιμόνι βρίσκεται ο Niki Faulkner, γνωστός από τη συνεργασία του με περιοδικά και εκπομπές αυτοκινήτου, ενώ έχει εργαστεί ως κασκαντέρ σε ταινίες συμπεριλαμβανομένου και του εξαιρετικού Rush.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!