NEA

Επίσημα το νέο VW Golf GTI Clubsport των 265 ίππων

VW-Golf-GTI-Clubsport-1

Μετά τα πρώτα σκίτσα η γερμανική εταιρία δίνει στην δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου Golf GTI Clubsport με επιπλέον ισχύ κατά 10% σε overboost…

VW-Golf-GTI-Clubsport-3Όπως είχαμε γράψει, το Golf GTI αποκτά μία ακόμη ισχυρότερη έκδοση η οποία ξεχωρίζει από νέες αεροδυναμικές αναβαθμίσεις που εντοπίζονται στον ολοκαίνουργιο προφυλακτήρα και στην αρκετά μεγάλη πίσω αεροτομή, σε συνδυασμό με ένα διαχύτη. Στο προφίλ το πλαστικό προστατευτικό με την επιγραφή Clubsport που εκτείνεται μεταξύ των φτερών παραπέμπει στο στυλ του αρχέτυπου GTI, ενώ οι ζάντες είναι 18άρες.

Στο εσωτερικό θα υπάρχουν μπάκετ, με επένδυση συνδυασμό αλκαντάρα και του κλασικού καρό των GTI, που θα υιοθετηθούν και στο μοντέλο παραγωγής που θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές του 2016, νέα διακοσμητικά, τιμόνι με επένδυση από αλκαντάρα, καθώς και κόκκινες ραφές.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!