NEA

Ποιο είναι το ταχύτερο βάγκον στο Nurburgring;

Η Seat ανακοίνωσε με ένα βίντεο πως το Leon Cupra ST σημείωσε 7:58 min, μία επίδοση που ξεπερνά εκείνη του Audi RS4 και το κατατάσσει ως το ταχύτερο στέισον βάγκον στην Πράσινη Κόλαση!

Seat Leon Cupra ST becomes the fastest estate on the NurburgringΌταν το ταπεινό Leon ST Cupra καταφέρνει να ξεπεράσει ακόμη και το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε το Audi RS4 με τον ατμοσφαιρικό V8 των 4,2 lt και των 420 PS, φυσικό είναι να το γιορτάζουν δεόντως στην Seat. Το ρεκόρ έγινε με τον Ισπανό αγωνιζόμενο Jordi Gene να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι και να αναφέρει πως «…το ST είναι πιο προοδευτικό στις υψηλές ταχύτητες και στις στροφές λόγω του επιπλέον βάρους στον πίσω άξονα». Εδώ να υπενθυμίσουμε πως το ταχύτερο πλέον στέισον στο Nuburgring εξοπλίζεται με 2.0 TS των 280 PS / 350 Nm, το οποίο με το προαιρετικό DSG έχει το 0-100 σε 6,0 sec.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!