ΑΓΩΝΕΣ

Δεν θέλει την Michelin ο Ecclestone!

F1 Grand Prix of Brazil - Qualifying

Κατά ενδεχόμενης επιστροφής της Michelin στον μαγικό κόσμο της Formula 1 τάσσεται ξεκάθαρα ο κάτοχος των εμπορικών δικαιωμάτων του σπορ, Bernie Ecclestone.

formula-e-michelin-uruguay640Η συζήτηση αφορά από τη σεζόν του 2017 και μετά όμως, καθώς η Pirelli έχει αποκλειστικό συμβόλαιο έως και το 2016. Όλα ξεκίνησαν μες δηλώσεις του αγωνιστικού διευθυντή της γαλλικής μάρκας, Pascal Couasnon. Σύμφωνα με τον Γάλλο, θα ήταν ανοιχτοί σε επιστροφή τους στο σπορ, εφόσον όμως η Formula 1 υιοθετούσε τη χρήση τροχών 18 ιντσών και ελαστικά με μεγάλη αντοχή. Υπενθυμίζεται πως η Michelin είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών στη Formula E.

Pirelli2015compounds-a960Η απάντηση του Ecclestone ήρθε μέσω του βρετανικού Autosport: «Διανύουμε μία περίοδο όπου η Pirelli ξέρει και κάνει ακριβώς αυτό που θέλουμε. Πράγμα δύσκολο καθώς καλούνται να παρέχουν ένα ελαστικό που να λειτουργεί… στο όριο, πράγμα που τους έχει βάλει πολλάκις στο στόχαστρο. Δεν τους πειράζει όμως. Από την άλλη, η Michelin θέλει να παρέχει ελαστικά… πέτρα, που θα τα βάζεις τον Ιανουάριο και θα τα βγάζεις τον Δεκέμβριο! Δεν αντέχουν την κριτική.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!