ΑΓΩΝΕΣ

Alonso: Θα ήθελα να τρέχω την εποχή του Senna [vid]

Ο Ισπανός πρωταθλητής οδήγησε πριν από μερικές μέρες τη θρυλική McLaren MP4/4 του Άιρτον Σένα στο πλαίσιο μιας καμπάνιας προβολής της Tag Heuer…

Fernando Alonso on the grid.Ο Ισπανός βρέθηκε πίσω από το τιμόνι του μονοθεσίου με το οποίο η McLaren Honda είχε πάρει 15 στις 16 νίκες το 1988 ενώ ο Button ακολουθούσε με το φετινό μονοθέσιο. Ο Alonso στη θεωρητική ερώτηση αν θ’ άλλαζε εφόσον μπορούσε εποχή απάντησε: «Ναι, τα μονοθέσια τότε ήταν πιο αγωνιάρικα (racy) με φαρδύτερα ελαστικά, μεγάλους κινητήρες και όχι πολλούς περιορισμούς στην ευρηματικότητα των σχεδιαστών. Σήμερα όλα είναι οριοθετημένα, δεν έχουμε δοκιμές αλλά μόνο προσομοιώσεις οπότε δεν μπορούμε να το απολαύσουμε. Βέβαια η ασφάλεια είναι πολύ μεγαλύτερη, το σημαντικό δεν είναι εποχή αλλά να υπερισχύσεις μετά από έντονο συναγωνισμό τότε το απολαμβάνεις».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!