ΑΓΩΝΕΣ

Επιστρέφουν οι ανεφοδιασμοί για περισσότερο θέαμα

Refuel-Singapore98-ferrari960

To μεγάλο θέμα των προηγούμενων ημερών ήταν αναμφίβολα η συνάντηση του Strategy Group της Formula 1, εκεί όπου πάρθηκαν σημαντικές και ουσιαστικές αποφάσεις για το μέλλον του σπορ. Άλλες με άμεση εφαρμογή, άλλες που θα αφορούν στις επόμενες σεζόν!

pirelli-forceindia-pitstoppractice640 (1)Ας αρχίσουμε από τα βασικά και το ποιοι συμμετέχουν στη συγκεκριμένη συνάντηση: ο ισχύος άνδρας της F1 Bernie Ecclestone, ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού Jean Todt και οι επικεφαλείς των Mercedes, Red Bull, Williams, Ferrari, McLaren και Force Indi. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Μπίγκιν Χιλ της Αγγλίας και έπεσαν στο τραπέζι πολλές ιδέες. Άλλες έχουν ήδη ακουστεί στο πρόσφατο παρελθόν, άλλες ήταν νέες. Όμως ο στόχος ήταν ξεκάθαρος: να βελτιωθεί το θέαμα!

Με ορίζοντα λοιπόν το 2017, αποφασίστηκε να επιστέψουν οι ανεφοδιασμοί που έχουν σταματήσει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού από το 2010. Ωστόσο, θα διατηρηθούν περιορισμοί στην ποσότητα καυσίμου που θα χρησιμοποιεί κάθε ομάδα. Θα υπάρξουν αλλαγές στο μέτωπο της αεροδυναμικής, θα μειωθεί το συνολικό βάρος των μονοθεσίων ενώ αναμένεται να έχουμε και πιο φαρδιά ελαστικά. Κοινής αποδοχής είναι η πρόθεση να αυξηθεί ο αριθμός των στροφών των κινητήρων και φυσικά ο θόρυβος τους – στοιχείο που λείπει έντονα σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!