NEA

H Lamborghini Aventador SV στο Nurburgring [vid]

Η Lamborghini έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει την Lamborghini Aventador SV να κατεβαίνει κάτω από τα 7 δεύτερα στην Πράσινη Κόλαση…

LAMBORGHINI-AVENTADOR-SV-NUERBURGRING-1Στην διάρκεια δοκιμών ελαστικών στο Ring, ο ακριβής χρόνος που πέτυχε η Aventador SV είναι 6:59,73, τιμή που απέχει περίπου 2 sec από τον απόλυτο χρόνο στην Πράσινη Κόλαση (το 6:57 που έχει πετύχει η πολύ ακριβότερη Porsche 918 Spyder). Η πιο πρόσφατη Lamborghini έχει περισσότερα άλογα (750) και λιγότερα κιλά (-50, συνολικά 1.525 kg) σε σχέση με την απλή, χάρη στο πολύ ανθρακόνημα, καθώς και μια χαρακτηριστική σταθερή πίσω αεροτομή, που εξασφαλίζει σημαντικά μεγαλύτερη κάθετη δύναμη στον πίσω άξονα. Ακόμα πιο εντυπωσιακές -σε σχέση με την απλή Aventador- είναι και οι επιδόσεις, με το 0-100 να έρχεται σε 2,8 sec και η τελική να φτάνει τα 350 km/h.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!