ΑΓΩΝΕΣ

Στην Mercedes F1 o Hamilton για ακόμη 3 χρόνια

HAMILTON

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Lewis Hamilton θα οδηγεί στις πίστες τα μονοθέσια της Mercedes και για την επόμενη τριετία…

HAMILTON LAUDAΤέλος στις φήμες και σε ένα μεγάλο σίριαλ έβαλε η ανανέωση του συμβολαίου και όπως είπε ο Niki Lauda -ο οποίος ήταν παρόν στις διαπραγματεύσεις από την πλευρά της Mercedes- η συμφωνία καθυστερούσε επειδή ο Hamilton έκανε ο ίδιος τις συνομιλίες (και όχι κάποιος μάνατζερ που θα έπαιρνε και ένα σεβαστό ποσοστό της αμοιβής) και ο Βρετανός ζητούσε διευκρινήσεις για τα πάντα. Τα βρετανικά ταμπλόιντ και γενικά ο βρετανικός τύπος αναφέρουν για την αμοιβή του Hamilton το ποσό των 140 εκατομμυρίων ευρώ, δηλαδή σχεδόν 47 εκατομμύρια το χρόνο. Ο Lauda είπε χαρακτηριστικά «εγώ όταν έτρεχα έβγαζα περίπου το 10% από αυτά που βγάζουν σήμερα οι πιλότοι. Γεννήθηκα νωρίς…».

Αν αναλογιστεί κανείς πως ο Lauda αμείφθηκε το 1982 με 3 εκατομμύρια δολάρια -ποσό ρεκόρ για την εποχή- προκειμένου να επιστρέψει στα Γκραν Πρι με τη McLaren, τότε συμπεραίνουμε πως οι ετήσιες απολαβές του Hamilton πρέπει να κινούνται γύρω στα 30 εκατομμύρια δολάρια ή πάνω κάτω 30 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό φυσικά μεγάλο, αλλά που από την άλλη απέχει αρκετά από αυτό που αναφέρει ο βρετανικός τύπος. Όπως είπε άλλωστε και ο Nico Rosberg για το θέμα «κρίνοντας από τα δικά μου ποσά, οι δημοσιογράφοι συνήθως υπερβάλλουν στο συγκεκριμένο τομέα».

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!